Friska Karlstad har blivit Karlstadbornas favoritsyssla. Nu laddar man inför 2011 års arrangemang. I samarbete med Greenhouse.

Vidga dina vyer. Bild från Friska Karlstads säljfolder med text och form av Greenhouse.

Under devisen ”Vidga dina vyer” har friskvårdstävlingen Friska Karlstad, arrangerad av orienteringsklubben OK Tyr, sommaren 2010 fått Karlstadborna att formligen gå man ur huse i jakten på de 200 kontrollstolpar som finurligt placerats i och kring Karlstad. När årets arrangemang avslutades den 19 oktober hade dryga 207.000 kontroller rapporterats in, vilket innebär att deltagarna tillryggalagt en sträcka på ofattbara fyra varv runt jorden.

Säljfoldern är tryckt hos Sveriges bästa digitaltryck – Litho i Motala.

–Det har varit ett enormt tryck, berättar Magnus Karlsson, en av upphovsmännen till tävlingen. Årets Friska Karlstad har lockat människor i alla åldrar i en omfattning som inget liknande lokalt arrangemang lyckats med tidigare. I år dubblade vi antalet inregistrerade kontroller jämfört med förra året. Den ambitionen har vi även nästa år, berättar Magnus, som redan är i full färd med att planera kartan och kontraktera samarbetspartners inför 2011 års arrangemang som startar redan i april.

Huvudpartner, profilpartner, värdepartner eller hälsopartner? Vad väljer du?

Inför 2011 års arrangemang kommer det dyka upp en rad nyheter, exakt vilka är Magnus Karlsson dock ännu så länge hemlighetsfull om. Klart är emellertid att man kommer att satsa mer på särskilda cykelkontroller samt på ett antal vattennära kontroller som kan nås med t ex kajak. Dessutom kommer man att addera en särskild företagsdel som möjliggör för företagen att använda Friska Karlstad som ett eget friskvårdsprojekt, med möjlighet att följa deltagandet med statistik men också att addera egna stimulanstävlingar.

På Greenhouse applåderar vi ett föredömligt arrangemang och tackar för fint samarbete under året. Vi tackar också för det förnyade förtroendet att även 2011 få bistå med att producera tidningar, trycksaker och annonser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s